صدور گواهینامه رانندگی در چه مواردی ممنوع است؟

آیا تنبلی چشم مانع از صدور گواهینامه میشود؟

صدور گواهینامه رانندگی در چه مواردی ممنوع است؟

باسلام خدمت کاربران گرامی تست درایو؛

امروز با شما عزیزان هستیم تا پاسخ آن دسته از عزیزانی که سوالاتی مطرح کرده بودن در رابطه با ممنوعیت های صدور گواهینامه رانندگی، مثل تنبلی چشم و…

آیا تنبلی چشم مانع از صدور گواهینامه میشود؟

طبق آیین نامه راهنمایی و رانندگی:
ماده ۲۳ : در موارد زیر صدور گواهینامه رانندگی ممنوع است :
✅۱- هر گاه متقاضی به بیماری صرع یا جنون مبتلا باشد.
✅۲- چنانچه متقاضی دریافت گواهینامه رانندگی کور باشد مگر برای متقاضیان گواهینامه های موتور سیکلت و تراکتور زراعی و پایه دوم اتومبیل (بدون آنکه اجازه رانندگی وسایل نقلیه عمومی و اتومبیل های آموزشگاه های رانندگی را داشته باشد) که فاقد یک چشم بوده و میزان دید چشم سالم آنان نیز کمتر از نباشد و بعلاوه دارندگان گواهینامه پایه دوم اتومبیل فاقد یک چشم باید نقص میدان دید خود را با نصب آینه مخصوص در وسیله نقلیه خود جبران نماید.
✅۳- هر گاه میزان دید متقاضیان گواهینامه های رانندگی کمتر از حد مقرر بوده و با استفاده از عینک قابل جبران نباشد. حد مقرر میزان دید بر حسب موارد بشرح زیر است :
📌الف- برای متقاضیان گواهینامه های پایه دوم خودرو و تراکتور و ویژه و موتورسیکلت با یک چشم و یا چشم دیگر با میدان دید طبیعی یا در صورتی که میزان دید یک چشم کمتر از باشد مجموع دید دو چشم با میدان دید طبیعی.
📌ب- برای متقاضیان گواهینامه پایه یکم و کارت مخصوص رانندگی با وسایل نقلیه عمومی و اتومبیل های آموزشگاه های رانندگی با یک چشم و چشم دیگر با میدان دید طبیعی یا در صورتی که میدان دید یک چشم کمتر از باشد مجموع دید دو چشم با میدان دید طبیعی
✅۴- برای افراد کر مطلق و گوژپشت بجز گواهینامه پایه دوم رانندگی بدون آنکه اجازه رانندگی با وسایل نقلیه عمومی و اتومبیل های آموزشگاه های رانندگی را داشته باشد.
✅۵- هر گاه متقاضی گواهینامه رانندگی فاقد انگشتان دست یا پا باشد بنحوی که فقدان انگشتان مانع انجام اعمال طبیعی و لازم برای رانندگی باشد.
✅۶- اگر متقاضی بعلت فقدان دست یا پا و یا ضعف بعضی از عضلات دست یا پا که بمناسبت ابتلا به فلج یا امراض دیگری حاصل شده نتواند مستقلا” یا با استفاده از دست و پای مصنوعی یا به کمک ماشین هایی که وسایل مخصوص برای تسهیل رانندگی در آنجا تعبیه شده براحتی از عهده رانندگی برآید.

ماده ۲۴ : هر گاه پزشک و افسر کاردان فنی شهربانی تشخیص دهد که اشخاص مبتلا به ضعف بینائی یا شنوائی و همچنین، اشخاص مذکور در بندهای ۵ و ۶ ماده قبل به کمک عینک یا سمعک یا سایر وسایل مصنوعی به طور طبیعی قادر به رانندگی می باشند صدور گواهی نامه به نام آنان در صورت جمع شرایط لازم دیگر مانعی ندارد . لکن در متن گواهی نامه باید تصریح شود که فقط با عینک یا سمعک یا چه نوع وسیله ای می تواند رانندگی نمایند.
آزمایش از داوطلبان نامبرده در بندهای ۵و ۶ باید منحصرا” در پایتخت و وسیله سه نفر افسر کاردان فنی آزمایش رانندگی با وسیله نقلیه مخصوص انجام گیرد.

Subscribe
Notify of

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 نظرات